Käyttöohjeet Usein kysytyt kysymykset Käyttöehdot Lomakkeet Yksityisyyden suoja

Käyttöehdot


Deladel toimii foorumina joka helpottaa esineiden, tuotteiden sekä palveluiden vuokraamista ja lainaamista käyttäjien välillä. Deladelistä käyttäjät löytävät haluamiaan vuokrattavia tai lainattavia tuotteita ja voivat myös ilmoittaa tuotteitaan vuokrattaviksi tai lainattaviksi. Myös palveluiden jakaminen Deladelissä on helppoa.

Deladel ei vastaa vuokrattavista tai lainattavista tuotteista, tuotetiedoista, vuokra- tai lainaehdoista, vuokraamisen tai lainaamisen käytännön toteutuksesta eikä niihin liittyvistä maksuista tai mahdollisista vahingoista. Käyttäjät ovat itse henkilökohtaisesti vastuussa kaikista vuokraamiseen ja lainaamiseen liittyvistä toimista.

Deladel ei vastaa siitä, että palvelu toimii virheettömästi ilman käyttökatkoja.

Deladeliin lisättyihin kuviin lisätään vesileima, jotta kuvia ei käytettäisi muissa käyttäjän hyväksymättömissä yhteyksissä.

Oikeus vuokrattavaan tuotteeseen:

Deladelin kautta vuokrattavista tai lainattavista tuotteista, niiden ominaisuuksista sekä niistä annetuista tiedoista vastaa tuotteen omistaja eli tuotteen tai palvelun Deladeliin lisännyt Vuokranantaja. Vuokranantajan on varmistettava, että hänellä on laillinen oikeus tuotteen vuokraamisessa tai lainaamisessa tai antamisessa muiden käyttöön.

Eettinen vuokraus ja lainaus:

Deladelin käyttäjät sitoutuvat rehelliseen tavaroiden ja palveluiden vuokraamiseen sekä lainaamiseen. He myös sitoutuvat olemaan huolellisia ja varovaisi muiden käyttäjien tuotteita käyttäessään.

Deladel ei salli loukkaavia, epärealistisia tai epäasiallisia ilmoituksia. Kaikki ilmoitukset tarkistetaan ennen niiden julkaisua. Deladelillä on oikeus poistaa epäasiallisiin ilmoituksiin syyllistyvien käyttäjien käyttäjätilit ja estää heidän pääsy palveluun myös jatkossa. Deladel pidättää myös oikeuden poistaa ilmoitukset joihin saattaa liittyä oikeudellisia epäselvyyksiä. Deladelillä ei myöskään ole mitään vastuuta käyttäjää kohtaan vaikka jälkikäteen kävisi ilmi, että oikeudelliset epäselvyydet tai käyttäjätilin poistaminen olisivatkin olleet perusteettomia.

Deladel ei salli riskituotteiden tai -palveluiden vuokraamista tai lainaamista. Riskituotteita ja -palveluita ovat mm. aseet, lääkkeisiin tai päihteisiin liittyvät tuotteet, piraattituotteet, henkilökohtaiset tuotteet (esim. alusvaatteet tai intiimituotteet), pornografia, tietyt kemialliset aineet, lastenhoitopalvelut, jne.

Deladelillä on oikeus poistaa käyttöehtoja rikkovan käyttäjän käyttäjätili, mikäli kyseistä käyttäjää on syytä epäillä palvelun väärinkäytöstä. Deladelillä on myös oikeus tiedottaa epäasiallisista käyttäjistä muille Deladelin käyttäjille sekä jakaa muille käyttäjille tämän käyttäjä- ja henkilötiedot. Muissa tilanteissa Deladel ei luovuta käyttäjä- tai henkilötietoja.

Deladel