Käyttöohjeet Usein kysytyt kysymykset Käyttöehdot Lomakkeet Yksityisyyden suoja

Käyttöohjeet


Deladel on kätevä, jokaisen käytettävissä oleva, vuokrakauppapaikka internetissä. Sivusto tuo yhteen vuokraajat ja vuokralle antajat, ja näin ollen helpottaa esineiden, tavaroiden, välineiden lainaamista ja lainaksi antamista ja myös palveluiden tarjoamista ja vastaanottamista. Deladel ei siis toimi vuokrattavan tuotteen tai palvelun varsinaisena välittäjänä, vaan ainoastaan linkkinä ihmisten välillä.

Käytät Deladelia helposti sekä vuokraajana että vuokranantajana. Näet muiden käyttäjien vuokralle antamat tuotteet ja otat heihin helposti yhteyttä Deladelin kautta. Voit myös itse ilmoittaa vuokraamastasi tuotteesta lisäämällä tuotteen kohdasta "+ Uusi ilmoitus" ja täyttämällä tuotteesi tiedot vaihe vaiheelta. Muokkaat myös helposti omia tietojasi ja vuokralle antamiesi tuotteiden tietoja kohdista "Oma sivu" ja "Omat ilmoitukset".

Deladel-sivuston päätavoite on tuoda yhteen ihmiset ja kannustaa heitä jakamaan, lainaamaan, vuokraamaan tai vaikkapa antamaan pois tavaroitaan joille heillä ei ehkä ole jokapäiväistä tarvetta. Jos sinulla lojuu nurkissa esimerkiksi moottorisaha, lumilauta, polkupyörä taikka lastenvaunut, joita et halua myydä, miksi et vuokraisi niitä väliaikasesti niitä hetkellisesti tarvitsevalle? Mollemmat osapuolet voittavat!

Myös palveluiden tarjoaminen Deladelin kautta on mahdollista. Varmasti on niitä jotka tarvitsevat apua esimerkiksi ruohonleikkaamisessa, lumitöissä tai rännien putsaamisessa, siivouksessa tai miksei korien ulkoilutuksessakin. Imoita siis joko tarpeestasi tai valmiudestasi tarjota jollekin apuasi.

Deladelin kautta toisensa löytäneet vuokraaja ja vuokranantaja sopivat keskenään kaikista vuokraukseen liittyvistä yksityiskohdista ja tekevät itse vuokrasopimuksen. Deladel tarjoaa käyttäjille vuokrasopimuspohjan joka on yksi vaihtoehto sopimuspohjaksi. Deladelin vuokrasopimuspohjan löydät täältä. Käyttöehdot Deladel-sivustolle löydät täältä.

Deladelin asiakaspalvelu palvelee käyttäjiä viikon jokaisena päivänä ja pyrkii vastaamaan kaikkiin esitettyihin kysymyksiin viimeistään 12 tunnin sisällä kysymyksen jättämisestä. Asiakaspalvelun sähköpostiosoite on info@deladel.com

Tervetuloa kannustamaan jakamista ja ihmisten yhteen tuomista Deladelin kautta...

...BECAUSE SHARING IS CARING!

Deladel