Käyttöohjeet Usein kysytyt kysymykset Käyttöehdot Lomakkeet Yksityisyyden suoja

Usein kysytyt kysymykset


Mitä Deladelin käyttö maksaa?

Deladelin käyttö on ilmaista eikä siihen siis sisälly minkäänlaisia välitysmaksuja. Deladel ei toimi vuokrattavan tuotteen tai palvelun varsinaisena välittäjänä, vaan ainoastaan linkkinä ja vuokraamisen mahdollistajana ihmisten välillä. Itse vuokraaminen tapahtuu vuokraajan ja vuokralle antajan välillä.

Miten tuote lisätään?

Tuotteen lisäät helpoiten etusivulla olevan "Jätä ilmoitus"-painikkeen kautta. Ilmoituksen jättäminen vaatii rekisteröitymisen sähköpostilla Deladelin sivuille. "Jätä ilmoitus"-painike ohjaa käyttäjän vaihe vaiheelta ilmoituksen jättämiseen asti.

Miten tuote toimitetaan?

Tuotteen toimituksesta sopivat suoraan Vuokraaja ja Vuokranantaja keskenään. Toimitusehdoista on hyvä sopia ennen vuokrasopimuksen allekirjoittamista ja ne tulisi myös kirjoittaa ylös vuokrasopimuksen kohtaan kahdeksan: "Lisäehdot tai lisätiedot". Suositeltavin toimitustapa lainaamisessa ja vuokraamisessa on nouto. Postitusta suositellaan vain siinä tapauksessa mikäli Vuokraaja ja Vuokranantaja asuvat kaukana toisistaan. Postituskuluista Osapuolet sopivat keskenään.

Voiko varauksen perua?

Varauksen perumiseen liittyvät ehdot sovitaan suoraan Vuokraajan ja Vuokranantajan välillä. Peruutusehdoista on hyvä sopia ennen vuokrasopimuksen allekirjoittamista ja ne tulisi myös kirjoittaa ylös vuokrasopimuksen kohtaan kahdeksan: "Lisäehdot tai lisätiedot".

Onko tuotteilla varausmaksu?

Varaukseen liittyvät mahdolliset varausmaksut ja -ehdot sovitaan suoraan Vuokraajan ja Vuokranantajan välillä. Jotkut Vuokranantajat saattavat pyytää varausmaksua tuotteestaan tai koko vuokran maksua ennen vuokra-ajan alkamista. Näistä asioista on hyvä sopia ennen vuokrasopimuksen allekirjoittamista ja ne tulisi myös kirjoittaa ylös vuokrasopimuksen kohtaan kahdeksan: "Lisäehdot tai lisätiedot".

Mitä vahingonkorvaukset ovat?

Vahingonkorvaus on Vuokraajan ja Vuokranantajan välillä sovittu, ja vuokrasopimuksessa määritelty, rahasumma, jonka Vuokraaja joutuu maksamaan Vuokranantajalle, mikäli vuokrattu tuote rikkoutuu, vahingoittuu tai hukkuu Vuokraajan käytössä. Vahingonkorvaus vähennetään Vuokraajan Vuokranantajalle maksamasta pantista jonka suuruus on märitelty kohdassa 7: "Pantti".

Deladel