Yksityisyyden suoja


Henkilötiedot:

Deladel kerää käyttäjien henkilötietoja vain Deladel.com-palvelun käyttöä ja ylläpitoa varten, sekä käyttäjäsuhteiden hoitamiseen. Käyttäjätiedot sisältävät vain rekisteröityessään käyttäjän itse antamat yhteystiedot sekä palvelun käytöstä tulleet tiedot (omat ilmoitukset ja annetut arvostelut). Tilanteen niin vaatiessa (esim. laittoman toiminnan harjoittamisessa), Deladelilla on kuitenkin oikeus luovuttaa rekisterissä olevia tietoja poliisille tai muille viranomaisille.

Tietoturva:

Deladel panostaa tietoturvaan ja käyttää sivustonsa ylläpidossa ajan tasaisia tietoturvamenetelmiä. Kaikki tietoliikenne salataan, ettei nettiliikennettä seuraamalla voi kaapata tietoja. Deladelin ylläpito tarkistaa kaikki sivustolle jätetyt ilmoitukset kuvineen, ennen niiden julkistamista mahdollisen rikollisen toiminnan ja väärinkäytösten välttämiseksi.

Vesileimat:

Julkaistaviin kuviin lisätään vesileima, jotta kuvia ei käytettäisi sellaisissa yhteyksissä, joita ilmoittaja/käyttäjä ei ole hyväksynyt.

Henkilötiedot: Deladel kerää käyttäjien henkilötietoja vain Deladel.com-palvelun käyttöä ja ylläpitoa varten, sekä käyttäjäsuhteiden hoitamiseen. Käyttäjätiedot sisältävät vain rekisteröityessään käyttäjän itse antamat yhteystiedot sekä palvelun käytöstä tulleet tiedot (omat ilmoitukset ja annetut arvostelut). Tilanteen niin vaatiessa (esim. laittoman toiminnan harjoittamisessa), Deladelilla on kuitenkin oikeus luovuttaa rekisterissä olevia tietoja poliisille tai muille viranomaisille.

Tietoturva: Deladel panostaa tietoturvaan ja käyttää sivustonsa ylläpidossa ajan tasaisia tietoturvamenetelmiä. Deladelin ylläpito tarkistaa kaikki sivustolle jätetyt ilmoitukset kuvineen, ennen niiden julkistamista mahdollisen rikollisen toiminnan ja väärinkäytösten välttämiseksi.

Vesileimat: Julkaistaviin kuviin lisätään vesileima, jotta kuvia ei käytettäisi sellaisissa yhteyksissä, joita ilmoittaja/käyttäjä ei ole hyväksynyt.

Deladel